Het verhuizen van industriële
stellingen en rekken

Gaat uw bedrijf verhuizen of staat er een reorganisatie op de planning? Intern of extern? Fysiek of digitaal? Bij MDO Group bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring en flexibiliteit is geen enkel project te gek voor ons. Groot of klein. Van een tijdelijk magazijn tot aan het automatiseren. Wij staan altijd voor u klaar. Daarnaast kunt u ons voor advies raadplegen. MDO staat voor u klaar. Ontdek de mogelijkheden op deze pagina.

Handige hulpmiddelen

bij het verhuizen van uw magazijn

Handige hulpmiddelen

Indien u zelf tijd en mankracht heeft om uw verhuisproject aan te pakken, maar niet over de nodige verhuis- en magazijntools beschikt, kunt u deze kopen of huren bij ons.

Wij bieden o.a. aan:

  • Verhuiskarren
  • Verhuisdozen (kunststof, karton)
  • Verhuiscontainers (staal)
  • Transpalletten
  • Bindmateriaal (staal, kunststof, katoen)
  • Meetapparatuur (GeoMax laser, dimensiescanner, foto-box, weegschaal)
  • Labelprinter & labels

Met onze verhuiskarren is het zeer eenvoudig om uw goederen overzichtelijk te verhuizen van plaats A naar B en/of om een tijdelijk magazijn te creëren door de goederen op uw opslagsystemen te kopiëren naar de legborden van de verhuiskar.

Deze 'mobiele rekken' zijn opgebouwd uit een onderstel, 4 stijlen en een aantal legborden naar keuze. Elk mobiel rek kan in totaal een belasting dragen van 1000 kg (150 kg per legbord) en de hoogte van de niveaus kan zelf bepaald worden.

Op deze manier ondervindt uw dagelijkse werking geen hinder en blijven uw goederen consulteerbaar gedurende de verhuis.

Aanpak & voorbereiding <span>tijdens het verhuizen van uw rekken</span>

Het verhuizen van uw stellingen is een grote klus. U wilt natuurlijk dat deze verhuizen goed en veilig verloopt. MDO weet precies hoe! Ontdek hier hoe wij uw (industriële) verhuisprojecten tot in de puntjes voorbereiden. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en weten precies hoe zij te werk moeten gaan. Daarnaast hebben wij ook de benodigde materialen zoals verhuiskarren en transport. Met deze gedegen aanpak staan we in voor een succesvol verhuisproject zonder dat u zich zorgen hoeft te maken.

Creatie tijdelijk <span>magazijn</span>

Staat er een verhuizing op de planning, maar heeft u nood aan een tijdelijke opslag tijdens deze verhuizing? MDO Group realiseert tijdelijke magazijnen met mobiele legbordstellingen. Zo heeft u tijdens uw verhuizing zo weinig mogelijk hinder en komt u dagelijkse werking niet in het gedrang. Ontdek de verschillende mogelijkheden om uw tijdelijke magazijn in stand te brengen.

Het automatiseren <span>van uw magazijn</span>

Is uw magazijn klaar voor de toekomst? MDO Group ondersteunt uw bedrijf bij de overstap van een statisch naar een dynamisch magazijn. Zo assisteren wij u bij de invulling van deze automatische magazijnen. Bijvoorbeeld met een verticaal liftsysteem. Wanneer u kiest voor een verhuizing met behulp van MDO Group, helpen wij u verder met het magazijn van de toekomst. Ontdek de mogelijkheden voor het automatiseren van uw magazijn.

Projectbegeleiding tijdens <span>het verhuizen van uw magazijn</span>

De verhuizing van een bedrijf is een vak apart. Zeker als het gaat om de projectverhuizing van een logistieke organisatie of een magazijn. Staat er bij u een verhuizing op de planning? En heeft u niet de mankracht, het materiaal of simpelweg de goesting om de verhuizing zelf uit te voeren? Dan is het goed om te weten dat MDO Move u kunt ontzorgen bij uw projectverhuizing. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?