mdo-logo-mask
mdo-logo-mask

MDO Technics

MDO Technics

MDO Techniek werd opgericht in 2005 door Peter Speecke en richtte zich voornamelijk op de montage, demontage en het onderhoud van magazijnstellingen, platformen en andere logistieke systemen. Doorheen de jaren kende het bedrijf een sterke groei en evolueerde naar een stevige KMO met een nadrukkelijk familiaal karakter waarbij doorgedreven innovatie één van de pijlers is.

Het bedrijf kende een constante omzetgroei en ook de diversiteit aan diensten en activiteiten breidde zich jaar na jaar uit. In 2018 werd in Nederland een afdeling van MDO Techniek opgericht om ook daar aan de toenemende vraag te kunnen voldoen.

Bedrijf

Om de klanten nog beter te kunnen bedienen, werd in 2019 beslist om MDO Techniek op te splitsen in een aantal bedrijven met elk hun expertise en/of regio. Het algemene beheer komt in handen van MDO Group, de activiteiten van MDO Techniek worden nu voortgezet door haar dochterondernemingen MDO Technics België en MDO Technics Nederland. Daarnaast werden nog een aantal dochterondernemingen van MDO Group opgericht die zich meer specifiek richten op andere diensten.

Voor meer informatie over MDO Technics en de activiteiten ervan, klik hier.

MDO Group to MDO Technics