mdo-logo-mask
mdo-logo-mask

MDO Software

MDO Software

MDO Software werd opgericht in 2018 als onderdeel van MDO Group voor de ontwikkeling van softwareapplicaties, die het beheer en onderhoud van uw magazijn vereenvoudigen.

MDO Software ontwikkelde eenvoudige en gebruiksvriendelijke varianten op de meer gangbare software voor artikel- en stockbeheer (ook gekend als WMS of Warehouse Management System) én creëerde een handige foto applicatie, waarmee het mogelijk is om een omschrijving (bv. een locatie of artikelnummer) toe te voegen aan uw professionele foto’s.

MDO Techniek to MDO Software

Daarnaast specialiseert MDO Software zich in de ontwikkeling van een magazijninspectie applicatie. Deze magazijntoepassing stelt u in staat om uw opslagsystemen eigenhandig te inspecteren en de juiste data te verzamelen om het correcte materiaal te bestellen én de nodige herstellingen te laten uitvoeren.

Onze software kan zowel gebruikt worden als mobiele applicatie (tablet – smartphone), alsook toegepast worden als webapplicatie (PC/laptop). Een combo van beide is meestal aangewezen.

Bent u op zoek naar een specifieke toepassing op maat van uw bedrijf? Neem gerust contact op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Voor meer informatie over MDO Software en haar activiteiten, klik hier.

Banner WIA
FIT Entiteitslogo op3lijnen EN

With the support of Flanders Investment & Trade