mdo-logo-mask
mdo-logo-mask

MDO Move

MDO Move

MDO Move werd opgericht in 2018 als onderdeel van MDO Group met als doel enkele specifieke activiteiten van MDO af te zonderen en te optimaliseren. MDO Group streeft ernaar een totaaloplossing op vlak van magazijninrichting -en beheer aan te bieden en kan daarvoor beroep doen op de verschillende dochterondernemingen. Daar waar MDO Technics zich hoofdzakelijk richt op het monteren/demonteren van opslagsystemen, biedt MDO Move een aantal ondersteunende diensten aan die onze klanten helpen bij het beheer van magazijnen.Bedrijfsstructuur MDO Move

Zo specialiseerde MDO Move zich onder meer in verschillende types van logistieke verhuisprojecten. Niet enkel voor de fysieke verhuis, maar ook voor de begeleiding en coördinatie van uw professionele verhuisprojecten bent u bij MDO Move aan het juiste adres. Onze vakkundige consultants en projectcoördinatoren ontlasten u graag en nemen de regie van A tot Z in handen zodat uw bedrijf minimale hinder ondervindt.

MDO Move Info Verhuis 2 MDO Move Info Verhuis 1

Daarnaast kan u bij MDO Move ook terecht voor het uitvoeren van (periodieke) magazijninspecties. Hiervoor beschikken we over verschillende VCA-gecertificeerde inspecteurs die u aan de hand van een eigen ontwikkelde digitale applicatie een gedetailleerd verslag bezorgen na inspectie. Op basis van dit inspectieverslag kan u de nodige herstellingen laten uitvoeren en de veiligheid van uw magazijn garanderen.

MDO Move Info Inspectie

U beschikt nog niet over een gedigitaliseerd magazijn? Ook daar kan MDO Move u bij assisteren! We maken een grondige analyse van het magazijn (soorten opslagsystemen, indeling magazijn, inventarisatie en visualisatie van artikelen met bijhorende specificaties en parameters, ...) en zorgen voor de correcte input van de verzamelde data zodat deze gekoppeld kunnen worden aan een beheersysteem. MDO Move kan ook helpen bij het ontwerpen en aanbrengen van geschikte magazijnlabels op uw locaties en artikelen. Labels en etiketten met barcodes en identificatie worden immers steeds vaker gebruikt voor datacommunicatie in combinatie met deze beheersystemen.

MDO Move Info Digitalisering 2

Naast bovenstaande diensten biedt MDO Move ook projectbegeleiding -en advies in verband met magazijninrichting, type opslagsystemen, montage -of verhuisprojecten. Onze consultants treden op als communicatiespil tussen de verschillende betrokken partijen (opdrachtgever, klant, uitvoerende krachten of externe partijen, ...) en zorgen zo voor een vlot verloop van uw project met veel aandacht voor time management, verslaggeving en evaluatie.

Consultancy magazijninrichting 2

Voor meer informatie over MDO Move en de activiteiten ervan, klik hier.