mdo-logo-mask
mdo-logo-mask

MDO Move

MDO Move

MDO Move werd opgericht in 2018 als onderdeel van MDO Group met als doel zich te focussen op enkele specifieke activiteiten en deze te optimaliseren.

MDO Group streeft ernaar een totaaloplossing op vlak van magazijninrichting aan te bieden en kan daarvoor beroep doen op haar verschillende dochterondernemingen. Daar waar MDO Technics zich hoofdzakelijk richt op de montage en demontage van opslagsystemen, biedt MDO Move een aantal ondersteunende diensten aan die onze klanten assisteren bij het beheer van hun magazijn.

Bedrijfsstructuur MDO Move
MDO Move Info Verhuis 1

Zo specialiseerde MDO Move zich onder andere in verschillende types van industriële verhuisprojecten, nationaal én internationaal. Net zoals zusterfirma MDO Technics werkt MDO Move in een werkgebied van 750 km rond de hoofdzetel in Zottegem. Wij gaan waar de klant ons brengt!

Zowel voor de fysieke verhuis op zich, alsook voor de begeleiding en coördinatie van uw professionele verhuisprojecten bent u bij MDO Move aan het juiste adres. Onze vakkundige consultants en projectcoördinatoren nemen de regie van A tot Z in handen zodat uw bedrijf in de mate van het mogelijke operationeel blijft en minimale hinder ondervindt.

Daarnaast kan u bij MDO Move ook terecht voor uw (periodieke) magazijninspecties. Hiervoor beschikken we over VCA-gecertificeerde inspecteurs die u aan de hand van een eigen ontwikkelde digitale applicatie een gedetailleerd verslag bezorgen. Op basis van dit inspectieverslag kunt u de nodige herstellingen laten uitvoeren en de veiligheid van uw magazijn garanderen.

MDO Move Info Inspectie

U beschikt nog niet over een gedigitaliseerd magazijn? Ook hierbij kan MDO Move u assisteren! We maken een grondige analyse van uw magazijn (indeling magazijn, soorten opslagsystemen, inventarisatie en visualisatie van artikelen met bijhorende specificaties, ...) en zorgen voor de correcte input van de verzamelde data, zodat deze gekoppeld kan worden aan een beheersysteem (ERP, WMS).

MDO Move kan ook helpen bij het ontwerpen en bevestigen van geschikte labels voor de locaties en artikels in uw magazijn. Labels met QR-codes of barcodes worden immers steeds vaker gebruikt om met deze beheersystemen te communiceren.

MDO Move Info Digitalisering 2

Naast bovenstaande diensten biedt MDO Move ook projectbegeleiding en advies aan met betrekking tot magazijninrichting (indeling magazijn, keuze opslagsystemen, opvolging montage) en verhuisprojecten.

Onze consultants treden op als communicatiespil tussen de verschillende betrokken partijen (opdrachtgever, klant, uitvoerende krachten en externe partijen) en zorgen zo voor een vlot verloop van uw project met veel aandacht voor time management, verslaggeving en evaluatie.

Voor meer informatie over MDO Move en haar activiteiten, klik hier.

Consultancy magazijninrichting 2
FIT Entiteitslogo op3lijnen EN

With the support of Flanders Investment & Trade