Verdiepingsvloer regelen
voor in uw magazijn

Gaat uw bedrijf voor succes en zijn uw omzet en assortiment de afgelopen jaren gegroeid? En zorgt dat ervoor dat de ruimte in uw magazijn niet meer toereikend is? Dat is voor ons een bekend probleem. Bouwgrond is duur, vergunningstrajecten zijn ingewikkeld en bouwtrajecten duren lang. Daarom wilt u extra magazijnruimte bijbouwen het liefst vermijden. Gelukkig weet MDO Group een manier om toch ruimte te winnen in uw magazijn: het realiseren van een verdiepingsvloer.

Wat is een <span>verdiepingsvloer?</span>

Wat is een verdiepingsvloer?

Een verdiepingsvloer – ook wel entresol of mezzanine genoemd – is een zelfstandige constructie waarmee u vele vierkante meters opslagruimte aan uw magazijn kunt toevoegen. Met een verdiepingsvloer zet u de hoogte van uw magazijn slim in. Zeker wanneer u bij het inrichten van de verdiepingsvloer rekening houdt met uw verkoop- en bedrijfsprocessen. Producten met een hoge doorloopsnelheid houdt u op de vloer. De producten die u op voorraad moet houden maar die u niet vaak hoeft te pakken, kunnen op een verdiepingsvloer worden opgeslagen zonder dat ze in de weg staan.

Een verdiepingsvloer <span>voor uw magazijn</span>

Een verdiepingsvloer voor uw magazijn

Het realiseren van een verdiepingsvloer is maatwerk. De experts van MDO Technics hebben de kennis én ervaring om voor uw magazijn precies de juiste verdiepingsvloer te ontwerpen. Dat luistert nauw, want er moet rekening gehouden worden met zaken als draagkracht en veiligheid. Is het ontwerp van de verdiepingsvloer naar wens? Dan kunnen we het opbouwen ervan ook voor u realiseren. We beschikken over vakmensen die de verdiepingsvloer perfect opleveren. Daarnaast hebben we projectmanagers die het project op rolletjes en volgens planning laten verlopen.

Win ruimte in uw magazijn <span>met een verdiepingsvloer!</span>

Win ruimte in uw magazijn met een verdiepingsvloer!

Wilt u ook extra vierkante meters winnen binnen uw bestaande magazijn? Neem vandaag nog contact op met MDO Technics! Samen bespreken we de mogelijkheden voor een verdiepingsvloer in uw magazijn. We komen graag bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken en u de mogelijkheden te schetsen.

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?