Stellingen voor elke toepassing

Uw rekken altijd in top conditie

Om optimaal en veilig gebruik te kunnen maken van uw stellingen, is het van belang om deze in top conditie te houden. Bij MDO Group zorgen wij ervoor dat er al snel een expert bij u ter plaatse is om de defecten in kaart te brengen. Niet alleen checken wij uw rekken op defecten, maar denken wij ook oplossingsgericht met u mee. Vaak zelfs al binnen één dag!

<span>Soorten keuringen</span> voor uw stellingen

Soorten keuringen voor uw stellingen

Om uw rekken in top conditie te houden is het belangrijk om deze te keuren. Onze VCA-gecertificeerde inspecteurs komen bij uw langs en doen een visuele inspectie van uw magazijn en registreren hierbij alle defecten en andere gebreken. Ontdek meer over onze inspectie en de kosten die hieraan verbonden zijn.

<span>Eigen montage-afdeling</span> voor<br> snelle reparaties

Herstelling

Eigen montage-afdeling voor
snelle reparaties

Het laatste dat u kunt gebruiken in uw warehouse, opslagsysteem of stockagemagazijn zijn technische problemen. En u wilt al zeker niet lang wachten op herstellingen. MDO Group biedt u een snelle servicegerichte oplossing! Om uw warehouse te herstellen, komen wij eerst bij u langs om de schade te beoordelen. Naast montage en demontage doen wij ook herstellingen van beschadigde opslagsystemen.

<span>Ons team staat</span><br> voor u klaar

Onderhoudscontract

Ons team staat
voor u klaar

MDO is geen leverancier maar een partner. Met een hecht team van elkaar aanvullende specialisten zijn wij al 20 jaar gefocust op het ontzorgen én optimaal bedienen van de klant. Dat zorgt voor korte lijnen en een hoge mate van service en oplossingsgerichtheid. In combinatie met ons innovatieve karakter maken wij samen met onze klanten gebruik van vandaag én morgen.

Geef schade aan uw rekken direct door <span>via onze app</span>

Geef schade aan uw rekken direct door via onze app

De WIA-software heeft veel voordelen voor de efficiëntie, veiligheid en kwaliteit van uw magazijn. Via de WIA is het mogelijk om allerlei soorten onderdelen, materialen, toestellen en zelfs kamers in kaart te brengen om hierover een overzicht te behouden.

MDO GROUP hersteld
alle merken

Stow
Bito
SSI Schäfer
Mecalux
Provost
Polypal
Jurgheinrich
AR Racking
Meta
Download
de app

WIA Software

Geef schade aan uw
rekken direct door
via onze app

De WIA-software heeft veel voordelen voor de efficiëntie, veiligheid en kwaliteit van uw magazijn. Via de WIA is het mogelijk om allerlei soorten onderdelen, materialen, toestellen en zelfs kamers in kaart te brengen om hierover een overzicht te behouden.

Meer weten over reparaties
aan uw stellingen?

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.